Reünie!

10 jaor Stichting Baekspringe Naer!

 

Raeje väör ein fieësje op zaoterdig 24 juni!

 

Dit jaar bestaat Stichting Baekspringe Naer 10 jaar. Daarom reden genoeg voor een feestje. Dit doen we bescheiden, door op zaterdag 24 juni een 'reünie' te organiseren voor oud leden van de organisatie in de jaren '80 (KPJ), oud- en huidige deelnemers, fans, kikvorsten, juryleden en iedereen die zelf een reden bedenkt om er maar bij te kunnen zijn, iedereen is welkom!

 

Onze huis-presentator Nils zal natuurlijk ook bij deze avond aanwezig zijn en zal een kleine pubquiz verzorgen. Verder zorgen wij voor muziek, gezelligheid, iets of iets meer te drinken en laten we oude beelden zien van zowel de afgelopen 10 jaar als uit de jaren '80. Er zijn zelf nog nooit eerder vertoonde dia's opgedoken!

 

Reden genoeg dus om je bij elkaar te rapen en 24 juni naar de baek te komen. Be there!!!