Baekspringe 2015

Zoals jullie allemaal natuurlijk allang weten vindt het Baekspringe dit jaar op zondag 19 juli plaats! De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en het beloofd weer net zo fantastisch als afgelopen jaar te worden, alleen het weer wordt beter!!!


Ook dit jaar hebben we voor de springers weer een dezelfde zachte landingsplaats. De touwtrekbaan wordt dit jaar iets uitgebreid, en het touw zal een stuk langer zijn dan afgelopen jaar. Er zal dit jaar wel een limiet zitten op het aantal teams voor het touwtrekken, dus begin al vast met teams samen te stellen! De inschrijfformulieren verschijnen binnenkort op onze website.


Voor ons eigen gemak, en ook dat van de deelnemers, zal dit jaar het bijhouden van de scores via internet gebeuren. zo kan je zelf zien wanneer je aan de beurt bent, en aan welke kant van de beek je moet staan met je team.


Binnenkort meer!!!