Het is zover!

Eindelijk is het dan zover, de dag waarop heel Naer heeft gewacht! Het terrein is er helemaal klaar voor, de organisatie er is helemaal klaar voor en de deelnemers zijn er klaar voor!

 

 

Op dit moment hebben zich 15 springers, en 8 touwtrekteams opgegeven. Ook vandaag kun je je nog opgegeven, dit kan tot 13:00 bij het secretariaat in de witte tent. Vanaf 13:00 beginnen we met de eerste Baekspringe ronde, waarna we verder gaan met de eerste ronde Touwtrèkke. De presentatie vanmiddag is weer in handen van de inmiddels legendarische en bij de baekspringinboedel horende Nils Reinders.

 

De weergoden hebben de poster te laat opgemerkt, maar wij hebben hen vannacht gevraagd om het droog te houden, en ze hebben ons beloofd dat ze hun uiterste best zouden doen! Mocht er toch een druppel voorbij komen, in de tent is plaats genoeg!

 

Graag tot ziens vanmiddag op het Baekspringe!!